Hazelnootchocopasta

€ 4,99
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

Wie aan hazelnoten denkt, denkt automatisch aan hazelnoten met chocopasta. Niet altijd het gezonde broodbeleg denkt u, maar deze is zowel vegan als suikerarm. Als zoetstof gebruikten we kokosbloesemsuiker wat een natuurlijke suiker is afkomstig uit Maleisië van de bloesems van de kokosnoot palmboom. Deze suiker bevat slechts 35´% suiker op de glycemische index waardoor onze suikerwaarden niet onmiddellijk de hoogte zullen inschieten. Hazelnoten bevatten antioxidanten maar ook de voedingstof Lycopeen wat een beetje te vergelijken is met cholesterol. Deze stoffen gaan in de darmen de opname van cholesterol tegen waardoor ze een positieve invloed hebben op de cholesterolwaarden.  Dit is ideaal voor mensen met diabetes. Het is ook geweten dat hazelnoten geen suikers bevatten wat onze gezondheid ten goede komt. Deze chocopasta is een ideale snack bij het ontbijt.

Datasheet

Zoetstof
Kokosbloesemsuiker
Houdbaarheid
6 maanden
Inhoud
200 gram