Chocoladesticks

€ 10,00
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

Kokosbloesemsuiker is een natuurlijke suiker afkomstig uit Maleisië van de bloesems van de kokosnoot palmboom. Deze suiker bevat slechts 35´% suiker op de glycemische index maar het blijft uiteraard een suiker. Daarom hebben wij in onze chocoladesticks  maar 25% van dit suiker verwerkt om de smaak te optimaliseren.  Al onze chocolade is vegan waardoor hier een deur open gaat voor veganisten. De hazelnoten die verwerkt zijn in onze sticks bevatten vitamine E en B6 die zeer goed werken op hart-en bloedvaten.  Tevens bevat deze gezonde noot ook het vitamine B 11 of foliumzuur. Dit heeft als functie de cholesterolwaarden op pijl te houden.  Deze noten bevatten nog veel meer functies waardoor dit product een must is aan jouw ontbijttafel.

Datasheet

Zoetstof
Kokosbloesemsuiker
Houdbaarheid
6 maanden
Inhoud
200 gram