Blog navigation

Catégories de blogs

Derniers messages

  • Koolhydraatarme frangipane cake
    20952 vues

    Iedereen kent het wel, bij de koffie een stukje cake en wat is er nu beter als een frangipane oh ik ben daar zo...

    Lire la suite ...
  • bokkenpootjes
    5783 vues

    Deze vegan en verantwoordelijke bokkenpootjes waren hier weer een schot in de roos! Mijn verloofde heeft er van...

    Lire la suite ...
  • monchou taart
    5560 vues

    De monchoutaart is iets wat heel hard opkomt deze tijd! Ik heb deze nu als vegan variant gemaakt maar ook...

    Lire la suite ...
  • pim's koekjes
    5465 vues

    Pim's koekjes die ronde heerlijke cake-achtige koekjes met chocolade en sinaasappel wie kent deze nu niet? Ja ik denk...

    Lire la suite ...

chia pudding

4870 Views

Eigenlijk kan je met een basisrecept voor chia pudding heel veel verschillende dingen combineren. 
Vandaag neem ik jullie mee in mijn reis naar mijn chia pudding, voor dit recept koos ik eigenlijk voor een Vegan variant. 
Wat een super gemakkelijk ontbijt is dit dat je op voorhand kan klaarmaken en ook ineens kan klaarmaken voor meerde dagen. 

Wat heb je nodig?

  • 230 ml kokosmelk
  • 6 el chiazaad
  • 25 gram bevroren blauwe bessen
  • 25 gram bevroren frambozen
  • 2 el aardbeien confituur van DiaSweets
  • 20 kleine aardbeien

Hoe maak je het? 

  • Doe de kokosmelk samen met het chiazaad in een schaaltje en roer goed door. 
  • Zet vervolgens in de koelkast en laat ongeveer een uurtje wellen, hoe langer je het laat wellen hoe dikker de pudding wordt.
  • Mix de 20 tal kleine aardbeien als een papje en serveer deze eerst in de kleine schaaltjes. 
    Als de chia pudding dik genoeg is roer je de aardbeien confituur, de blauwe bessen en de frambozen door de pudding. 
  • Doe de chiazaad pudding in de schaaltjes boven op de aardbeien pap en garneer als afwerking met nog wat aardbeien en amandelschilfers en nog een beetje confituur er boven op. 
Posted in: